Σε πλήρη εξέλιξη το 24ο "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT"

IMG 4654

Με τη συμμετοχή 260 αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 6 ως 15 ετών, ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ε.A.N.K. Ιωαννίνων το 24ο "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT", ένα από τα μακροβιότερα αθλητικά camp της Ελλάδος.

Την εκδήλωση - θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδος, που διεξάγεται για 24η συνεχόμενη χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμική στην πόλη των Ιωαννίνων, στελεχώνουν 20 έμπειροι προπονητές, οι οποίοι εφαρμόζουν πρωτοποριακά προγράμματα, από την εκμάθηση των βασικών τεχνικών, μέχρι και πιο εξειδικευμένες ανάγκες για τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και τα ηλικιακά τουρνουά με τη συμμετοχή 14 ομάδων από άλλες πόλεις, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το "MILKO 3 ON 3 TOURNAMENT" με πολλές συμμετοχές. 

Υπεύθυνος οργάνωσης του 24ου "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT" είναι ο Νίκος Φιλίππου, η παρουσία και εμπειρία του οποίου αναβαθμίζουν τη διοργάνωση.

Την υποστήριξή τους στο 24ο "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT" δείχνουν έμπρακτα για ακόμη μια χρονιά ο μεγάλος χορηγός "ZAGORI WATER" καθώς και ο χορηγός ενδυμασίας "MASS SOTIRIADIS" και ο χορηγός εξοπλισμού "WILSON".

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του 24ου "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT" στο facebook: https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp

Posted in News

sponsors19d

 

Copyright © 2015-2019 ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT - Powered by NICMEDIA