Αυλαία στο 24ο "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT”

24 zbc

Με τις βραβεύσεις των νικητών στους διαγωνισμούς, αλλά και με την απονομή των ατομικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ε.A.N.K. Ιωαννίνων το 24ο "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT”.

Η διοργάνωση, που αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα αθλητικά camp της Ελλάδος και στην οποία συμμετείχαν 260 παιδιά ηλικίας από 5-16 ετών ολοκληρώθηκε μέσα σε απόλυτη επιτυχία με τους μικρούς φίλους να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Οι διοργανωτές του 24ου "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT”, που διεξήχθη για 24η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους προπονητές του camp, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τα παιδιά όλες αυτές τις μέρες με στόχο την εκμάθηση των βασικών τεχνικών αλλά και πιο εξειδικευμένων ασκήσεων, τους χορηγούς μας και συγκεκριμένα: τον μεγάλο χορηγό "ZAGORI WATER”, τον χορηγό 3on3 Tournament “MILKO”, τον χορηγό ενδυμασίας "MASS SOTIRIADIS”, τον χορηγό εξοπλισμού “WILSON” και τις εταιρείες “COFFEE ISLAND”, ΛΟΥΞ”, TZIONI SUMMER CAMP”, “ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ”, “ALEXIOS HOTEL”, “ΌΜΙΛΟΣ”, “GYMNASTICS”. “ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΛΟΥΞ”, “ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΑΣΤΑΚΑΣ”, “NICMEDIA”, ΜΑΝΤΖΙΟΣ”, “SIGLITOS” και τους χορηγούς επικοινωνίας “SUPER-FM”, “BASKETBLOG.GR” και “BASKET247.GR”.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιάιτερα τους γονείς των αθλητών που για 24 συνεχόμενα χρόνια, μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, εκτιμώντας την αφοσίωση μας στην σωστή πνευματική και σωματική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του 24ου "ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT" στο facebook: https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp και στο www.zagoribasketballcamp.gr

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το 2016!

Posted in News

sponsors19d

 

Copyright © 2015-2019 ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT - Powered by NICMEDIA