Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο "25o Zagori Basketball Camp"

sfairopoulosΟ Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων και οι οργανωτικοί υπεύθυνοι του “25o ZAGORI BASKETBALL CAMP” βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την παρουσία του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου στο 2ο μακροβιότερο camp της Ελλάδος, που θα διεξαχθεί από τις 21 ως τις 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του E.A.N.K. Ιωαννίνων.

Ο δις πρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες του camp την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και οι μικροί φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά έναν από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές και να διδαχθούν ορισμένα από τα μυστικά του αθλήματος!

Εγγραφή στο camp μπορείτε να κάνετε στη σελίδα: http://zagoribasketballcamp.gr/index.php/registration

Ακολουθήστε τη σελίδα του Camp στο Facebook: https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp/

 


Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1967 στη Θεσσαλονίκη.  Κατέχει πτυχίο από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ) και από το χειμώνα του 2014, είναι προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς. 

Ως βοηθός προπονητή έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, το 1999, ένα Πρωτάθλημα Ρωσίας το 2012, ένα VTB Λίγκα το 2012 και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009. 

Ως α' προπονητής έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, το 2015 και το 2016.

Posted in News

sponsors19d

 

Copyright © 2015-2019 ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT - Powered by NICMEDIA