26o Zagori Basketball Camp | Μπουρούσης: Με σκληρή δουλειά οι επιτυχίες

IMG 4047

Τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Γιάννη Μπουρούση είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ στο πλαίσιο του 26ου Zagori Basketball Camp που διοργανώνεται από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με της Εθνική το 2005 στο Βελιγράδι, αλλά και κάτοχος πολλών άλλων σημαντικών ατομικών και ομαδικών διακρίσεων όταν ρωτήθηκε για το μυστικό πίσω από αυτές τις επιτυχίες, τόνισε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στις προπονήσεις, δίνοντας το κατάλληλο μήνυμα σε μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές που τον παρακολούθησαν. 

Ο Έλληνας άσσος έπαιξε και μπάσκετ με αρκετούς από τους μικρούς φίλους και δε σταμάτησε να φωτογραφίζεται και να υπογράφει αυτόγραφα στα εκατοντάδες παιδιά που κατέκλησαν και φέτος το 2ο μακροβιότερο camp της Ελλάδος. 

Υπεύθυνος διοργάνωσης του camp είναι ο Νίκος Φιλίππου, ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε αυτό της Εθνικής.

Δείτε το gallery από την παρουσία του Γιάννη Μπουρούση στο 26o Zagori Basketball Camp στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://bit.ly/2tMTbW0

Posted in News

sponsors19d

 

Copyright © 2015-2019 ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT - Powered by NICMEDIA