Oι εγγραφές για το 27o Zagori Basketball Camp ξεκίνησαν!

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το 27ο Zagori Basketball Camp! Ένα από τα μακροβιότερα Camp της χώρας και η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στη βορειοδυτική Ελλάδα, θα υποδεχτεί για 27η διαδοχική χρονιά τους μικρούς φίλους του αθλήματος που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν δίπλα σε κορυφαίους προπονητές και να δουν από κοντά πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το 27ο Zagori Basketball Camp & Tournament, θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων. Παιδιά από 6 έως 16 ετών, κάθε επιπέδου και ανεξάρτητα με την εμπειρία τους στο άθλημα, αναμένεται να γεμίσουν και φέτος τα γήπεδα της Λιμνοπούλας. Ανάλογα με την εμπειρία και τις ηλικίες τους, τα παιδιά θα χωριστούν σε γκρουπ, όπου θα έχουν υπεύθυνο για την ομάδα τους και έναν μόνιμο προπονητή σε όλη τη διάρκεια του Camp. 

Κύριος σκοπός του event, είνα τα παιδιά να διασκεδάσουν, να παίξουν και να το χαρούν, μαθαίνοντας παράλληλα περισσότερα πράγματα για το μπάσκετ. Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του κάθε παιδιού, είναι ο στόχος της προσωπικής βελτίωσης και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από τη συλλογική εργασία. 

Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι ο Νίκος Φιλίππου, ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε αυτό της Εθνικής ομάδας.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε στο website του camp: https://zagoribasketballcamp.gr/index.php/registration και στο τηλέφωνο 694 473 2324.

Facebook Page Camp: https://www.facebook.com/zagoribasketballcamp/

Χορηγοί του 27oυ Zagori Basketball Camp & Tournament:

ZAGORI WATER, ATHLOS, COFFEE ISLAND, WATT & VOLT, ΕΞΑΡΧΟΣ, ΚΟΥΤΗΣ, ALEXIOS HOTEL, Π.Ε.Α.Κ.Ι.,GYMNASTICS, ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΛΟΥΞ, NICMEDIA, SIGLITOS, τους χορηγούς επικοινωνίας SUPER-FM, BASKETBLOG.GR και BASKET247.GR 

POSTER 27 ZAGORI Final

Posted in News

sponsors19d

 

Copyright © 2015-2019 ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT - Powered by NICMEDIA