32 Χρόνια Zagori Basketball Camp

Το ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP & TOURNAMENT θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις του EPIRUS ARENA 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

egkatastaseis epirus

Περιλαμβάνουν:

• Oλοκληρωμένο κολυμβητικό κέντρο 

• Γυμναστήριο 

• Ποδοσφαιρικό κέντρο 

• Φυσιοθεραπευτήριο – Υδροθεραπευτήριο 

• Εργομετρικό κέντρο 

• Διατροφολογικές υπηρεσίες 

• Ιατρός τις ώρες αιχμής 

Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και είναι κατασκευασμένο με τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές προδιαγραφές, εγκεκριμένο από την Γ.Γ. Αθλητισμού με τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας και υγιεινής.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές του Ελληνικού μπάσκετ τόσο σε σωματειακό επίπεδο (Άρης-ΠΑΟΚ) όσο και σε αυτό της Εθνικής ομάδας (Πρωταθλητής Ευρώπης ΄87, ΄05, Παγκόσμια Πρωταθλήματα ΄86,΄90,΄06 και ΄10, Ολυμπιακοί Aγώνες ΄96, ΄04 και ΄08) θέλει με την παρουσία του στο CΑΜP να συνεισφέρει στην άρτια διοργάνωσή του.


ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ

Αθλητές-τριες ηλικίας 6-16 ετών ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ προηγούμενη εμπειρία στο άθλημα μπορούν να λάβουν μέρος στο CΑΜP. Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από συλλογική εργασία αποτελεί ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση συμμετοχής. Οι αθλητές-τριες χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, την εμπειρία τους στο άθλημα και έχουν μόνιμο προπονητή υπεύθυνο “group” για όλες τις ημέρες διεξαγωγής του CΑΜP.


ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

Στα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας του μεγάλοι Έλληνες και ξένοι προπονητές καθώς και πολλοί διεθνείς παίκτες έδωσαν το παρόν στις εργασίες του CΑΜP κάτι που θα ισχύσει και στη φετινή διοργάνωση.

ΠΑΙΚΤΕΣ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΠΟΥΤΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ κ.α.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΒΛΑΝΤΟ ΤΖΟΥΡΟΒΙΤΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΣΣΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ κ.α.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες στο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CΑΜP είναι υποχρεωτικό να έχουν μαζί τους ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι είναι απόλυτα υγιείς. Η συμμετοχή των αθλητών-τριών γίνεται με ευθύνη των γονέων τους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του CΑΜP θα υπάρχει ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. Σε κάθε αθλητή-τρια παρέχεται ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ.

Με το τέλος του CΑΜP απονέμεται ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ στους αθλητές των διαγωνισμών προσφέρονται πλούσια δώρα. Οι χορηγοί προσφέρουν δώρα κατά τη διάρκεια τoυ CΑΜP.


ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν σωματομετρική ανάλυση και εξέταση ανάπτυξης σπονδυλικής στήλης και κάτω άκρων από το επιστημονικό προσωπικό του EPIRUS HEALTH CLINIC σε όλα τα παιδιά. 

Θα παρέχεται η δωρεάν χρήση της πισίνας του epirus sports από health center με την παρουσία και συνοδεία υπεύθυνου προπονητή. 

Conditioning
Το Zagori Basketball Camp, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των αθλητών για την ανάπτυξη των φυσικών τους δυνατοτήτων προσφέρει ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ conditioning από έμπειρο γυμναστή που περιλαμβάνει ασκήσεις: βελτίωσης άλματος, ταχύτητας, έκρηξης, φυσικής κατάστασης.

 

sponsors19d

 

Copyright © 2015-2019 ZAGORI BASKETBALL CAMP & TOURNAMENT - Powered by NICMEDIA